Krievija

Vīzas uz Krieviju uz 2017 gadu (Cenas EUR)

9 d.dienas 6 d.dienas 4 d.dienas 3 d.dienas 2 d.dienas 1 d.diena
Tūrisma vienreizēja līdz 30 dienām / bērniem  Akcija !!! 72 / 71 90 / 85 112 / 111 120* 145* 180*
Tranzīta (vienreizējs un divkāršs)  ar savām biļetēm 75 95 115 150* 165*
Komercvīza  vienreizēja uz 3 mēnešiem  85 100 135

140*

160* 190*
Komercvīza  divkārtēja uz 3 mēnešiem   89 105 135 140* 160* 195*
Daudzkārtēja gada  ( ja bija  izmantota vīza par iepriekšējiem 12 mēn.) Akcija !!! 95
Komercvīza daudzkārtēja uz 1gadu, (bez iepriekšējas vīzas) ielūguma noformēšana  21 dn.(pēc pases kopijas) 135 170
Komercvīza daudzkārtēja uz 1gadu, (bez iepriekšējas vīzas) ielūguma noformēšana  15 dn.(pēc pases kopijas) 155 185
Komercvīza daudzkārtēja uz 2 gadiem  155**
Daudzkārtēja gada vai Privāta (ar klienta ielūgumu) 73 114
Vadītāja gada vīza (ja bija  izmantota vīza par iepriekšējiem 12 mēn.) 100
Vadītāja vienreizēja un divkārtēja līdz 90 dienām 100 160 190*
"Vecās vīzas" pārlīmēsana jaunajā pasē 68 100*
Daudzkārtēja gada vīza ES pilsoņiem (SWE,POL,FRA...) ( ja bija  izmantota vīza par iepriekšējiem 12mēn.) 130

Noformējot  2 un vairāk pases - ATLAIDES !!!  Vīzu noformēšanas laiki - neskaitot dokumentu iesniegšanas dienu.
Nepieciešamie dokumenti: 1.pase ( jābūt derīgai ne mazāk kā 6 menēšus pēc vienkārtējas vīzas beigšanas, pasē jābūt 2 brīvam vīzas lapām. 2. 1 foto- no foto atelje, izmērs 35X45 mm. Mākslas fofo Krievijas vēstniecība nepieņem.3. medicīnas apdrošināšana uz bauciena laiku, kuru var nokrtot arī pie mums birojā. 4. Anketu dati.
Vīzas, kuras atzīmētas ar * - tiek noformētas pēc atsevišķa pieprasījuma. Nosacījumus var precizēt pa tel. +371 25921896, 27240521
 **  - Ja nebija iepriekšējo vīzu. Iespējams noformēt pasē -kura izdota pirms 12 mēn. + vecās pases kopija.
*** - Pases derīguma termiņš min 2,5 gadi. Ja iepriekš bija vismaz 2 vīzas. No kurām pēdēja obligāti gada - kura izbeidzās ne vēlāk kā 1 mēn. atpakaļ.
**** - Ielīmēšana pēc pases kopijas par 1-2 d.d. Ja iepriekš bija izmantota vadītāja vīza par pēdējiem 12 mēn.
Daudzkārtējas komercvīzas bērniem līdz 16 gadu vecumam: papildus ir nepieciešama 1 vecās Krievijas vīzas kopija, bērna dzimšanas apliecības kopija
 
Pēc nepieciešamības Konsulāts var pieprasīt  papild dokumentus. Ka arī konsula nodaļa patur tiesības izskatīt dokumentus vīzas noformēšanai tāda laika perioda garumā, kas tiks atzīts par nepieciešamu. Vīza var tikt atteikta gadījumā, ja iesniedzēja iebraukšana Krievijā tiks uzskatīta par nevēlamu. Konsula nodevas, valūtas kursu izmaiņu dēļ, vīzas cenas var mainīties. Vīzas izsniegšanas atteikuma gadījumā iekasētā konsula nodeva par vīzu netiek atgriezta un atteikuma iemesls netiek paskaidrots. 
Informācijai par vīzu noformēšanu uz Krieviju citu valstu pilsoņiem, lūdzam, vērsieties pa tālruni - +371 25921896 vai e- pastu.

Vīzas

Ceļojumu grafiks

Kruīzi

beach